Sale

Børn Viking Navigator Gummistøvle Sort d3fmzvCj

Produktkode: d3fmzvCj

Tilgængelighed: På lager

text_price DKK779.89 DKK493.55
Ex moms: DKK493.55

Tilgængelighedsindstillinger

* Size:

  • Varenummer: VIK1-176-277
Skal I ud at fiske, på udflugt eller en tur i den våde skov? Navigator II er den næste generation af en populær stil og holder børn på fødderne i al slags vejr.
Denne støvle har justerbar snøring på skaftet og en forstærket snude, som giver ekstra fodbeskyttelse i mere krævende terræn. Læsten har normal pasform, og hele støvlen er fremstillet af naturgummi, som er elastisk, holdbart og vandtæt. Sålen laver ikke mærker, og indlægssålen kan tages ud, så den nemt kan tørre. Den er foret med let og hurtigttørrende syntetisk tekstil. Et refleksbånd hele vejen rundt om manchetten giver øget synlighed, når der er mørkt.
Vælg mellem tre farver til en smart støvle til udendørs brug, som fungerer godt i alle former for vådt vejr.
Den 17. januar 1920 lagde grundlæggeren af Viking, Peter Mathias Røwde, den første hånd på sin gummifabrik i den norske by Askim. I Norges rå og fugtige klima realiserede han Viking gummistøvlens fremragende potentiale– og specielt tilpasset disse forhold blev "Classic Rubber Boot" udviklet. I dag står Viking for kvalitet og vandtætte sko, der under udfordrende forhold i krævende terræns trodser naturens regler. Tilpasset Norges hårde klima, er Viking Footwear det første valg for alle, der ved regn, sne og is sikkert vil trodse naturens kræfter.

Børn Viking Navigator Gummistøvle Sort d3fmzvCj